Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Food processing technology : principles and practice ; P.J. Fellows

Tytuł:
Food processing technology : principles and practice ; P.J. Fellows
Autorzy:
Fellows, Peter John
Temat:
Przemysł - angielski.
Technologia
Technologia produkcji.
Wydanie:
Fourth Edition
ISBN:
9780081019078
Opis fizyczny:
XXXIII, 1128 s. : il. ; 25 cm
Tytuł pełny:
Food processing technology : principles and practice ; P.J. Fellows
Hasło główne:
Fellows, Peter John
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00819nam|a2200229#i#4500
001 1762800066258
003 WR WS
005 20221130200002.8
008 170621s########pl#a|||g#|||||001#0#eng#|
020 %a 9780081019078
040 %a WR WS %c WR WS %e PNN
041 0 # %a eng
100 1 %a Fellows, Peter John.
245 0 0 %a Food processing technology : %b principles and practice ; %p P.J. Fellows.
250 %a Fourth Edition.
300 %a XXXIII, 1128 s. : il. ; %c 25 cm.
650 9 %a Przemysł %z angielski.
650 9 %a Technologia
650 9 %a Technologia produkcji.
856 4 # %u https://prolib.wsb.wroclaw.pl/site/recorddetail/1762800066258 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-0-08-101907-8
999 %b mlucz (21/06/2017) %d mlucz (21/06/2017) %c mlucz (21/06/2017 ; 245) %c GosiaS (30/11/2022 ; 650)

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Biblioteka:
Biblioteka Uniwersytetu WSB Merito we Wrocławiu
Nr inwentarza:
G 15467
Sygnatura:
W OZ/ZOP/ZIT/-eng
Status:
Dostępna
Położenie:
wypożyczalnia
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies