Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Sztuka zarządzania łańcuchami dostaw

Tytuł:
Sztuka zarządzania łańcuchami dostaw
Temat:
Łańcuch dostaw - zarządzanie
Rok wydania:
cop. 2013
Wydawca:
Warszawa : ICAN Institute
ISBN:
9788363662189
Seria:
10 idei HBR
Opis fizyczny:
[8], 190, [1] s. : il. ; 22 cm
Tytuł pełny:
Sztuka zarządzania łańcuchami dostaw / [red. prowadzący Joanna Perzyńska ; tł. Zespól Tłumaczy Harvard Business Reviev Polska]
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00973cam#a2200217#i#4500
001 1542700095467
003 WR WSB
005 20210708075156.7
008 160113s########pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 9788363662189
040 %a WR WSB %c WR WSB %e PNN %d WR WSB %d WR WSB %d WR WSB
041 0 # %a pol %h eng
245 0 0 %a Sztuka zarządzania łańcuchami dostaw / %c [red. prowadzący Joanna Perzyńska ; tł. Zespól Tłumaczy Harvard Business Reviev Polska].
260 %a Warszawa : %b ICAN Institute, %c cop. 2013.
300 %a [8], 190, [1] s. : %b il. ; %c 22 cm.
490 1 %a 10 idei HBR
650 9 %a Łańcuch dostaw %x zarządzanie
830 0 %a HBR on
856 4 # %u https://prolib.wsb.wroclaw.pl/site/recorddetail/1542700095467 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 9788363662189
999 %b kasiaw (13/01/2016) %d kasiaw (13/01/2016) %c kasiaw (13/01/2016 ; 000, 020, 040, 245, 300, 650-, 650+, 920) %c annac (14/01/2016 ; 040, 830+) %c kasiaw (14/01/2016 ; 040, 490+)

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Biblioteka:
Biblioteka Uniwersytetu WSB Merito we Wrocławiu
Nr inwentarza:
kp 23559
Sygnatura:
W OZ/ZOP/Z.PRD
Status:
Dostępna
Położenie:
wypożyczalnia
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies