Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : praca zbiorowa

Tytuł:
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : praca zbiorowa
Autorzy:
Trziszka, Tadeusz
Temat:
Bhp - podręcznik
Przemysł rolno-spożywczy - jakość
Rok wydania:
2009
Wydawca:
Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego
ISBN:
9788360574881
Opis fizyczny:
515 s. : il. ; 24 cm
Tytuł pełny:
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : praca zbiorowa / pod red. Tadeusza Trziszki
Hasło główne:
Trziszka, Tadeusz
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00800nam#a2200205#i#4500
001 1542500089965
003 WR WSB
005 20210708075150.2
008 140617s########pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 9788360574881
040 %a WR WSB %c WR WSB %e PNN
100 1 %a Trziszka, Tadeusz.
245 0 0 %a Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : %b praca zbiorowa / %c pod red. Tadeusza Trziszki.
260 %a Wrocław : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, %c 2009.
300 %a 515 s. : %b il. ; %c 24 cm.
650 9 %a Bhp %v podręcznik
650 9 %a Przemysł rolno-spożywczy %x jakość
856 4 # %u https://prolib.wsb.wroclaw.pl/site/recorddetail/1542500089965 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-60574-88-1
999 %b kamilaw (17/06/2014) %d kamilaw (17/06/2014)

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Biblioteka:
Biblioteka Uniwersytetu WSB Merito we Wrocławiu
Nr inwentarza:
kp 21818
Sygnatura:
W OZ/MET/TQM
Status:
Dostępna
Położenie:
wypożyczalnia
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies