Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Społeczny wymiar kryzysu

Tytuł:
Społeczny wymiar kryzysu
Autorzy:
Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej (Warszawa)
Współtwórcy:
Jałowiecki, Bohdan Red.
Kapralski, Sławomir Red.
Temat:
Kryzys - socjologia - Polska
Rok wydania:
2012
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe Scholar
ISBN:
9788373836167
Opis fizyczny:
153, [2] s. ; 24 cm
Tytuł pełny:
Społeczny wymiar kryzysu / red. nauk. Bohdan Jałowiecki, Sławomir Kapralski ; Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00930cam#a2200217#i#4500
001 1542400084897
003 WR WSB
005 20210708075144.9
008 131106s########pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 9788373836167
040 %a WR WSB %c WR WSB %e PNN %d WR WSB
245 0 0 %a Społeczny wymiar kryzysu / %c red. nauk. Bohdan Jałowiecki, Sławomir Kapralski ; Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej.
260 %a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe Scholar, %c 2012.
300 %a 153, [2] s. ; %c 24 cm.
650 9 %a Kryzys %x socjologia %z Polska
700 1 # %a Jałowiecki, Bohdan %e Red.
700 1 # %a Kapralski, Sławomir %e Red.
710 2 # %a Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej (Warszawa)
856 4 # %u https://prolib.wsb.wroclaw.pl/site/recorddetail/1542400084897 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-7383-616-7
999 %b justynaz (06/11/2013) %d justynaz (06/11/2013) %c justynaz (06/11/2013 ; 000, 040, 710+)

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Biblioteka:
Biblioteka Uniwersytetu WSB Merito we Wrocławiu
Nr inwentarza:
kp 19764
Sygnatura:
W SOC
Status:
Dostępna
Położenie:
wypożyczalnia
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies