Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Informatyzacja procedur celnych

Tytuł:
Informatyzacja procedur celnych
Autorzy:
Naruszewicz, Sylwia
Masłowska, Małgorzata
Temat:
Cło - polityka - kraje Unii Europejskiej
Programy komputerowe
Cło - prawo - kraje Unii Europejskiej
Komputery - stosowanie - handel
Rok wydania:
2010
Wydawca:
Warszawa : Difin
ISBN:
9788376411613
Opis fizyczny:
237 s. ; 23 cm
Tytuł pełny:
Informatyzacja procedur celnych / Sylwia Naruszewicz, Małgorzata Masłowska
Hasło główne:
Naruszewicz, Sylwia
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00931nam#a2200253#i#4500
001 1542400050396
003 WR WSB
005 20210708075026.3
008 130702s2010####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 9788376411613
035 %a IDWydania10464
040 %a WR WSB %c WR WSB %e PNN
100 1 %a Naruszewicz, Sylwia.
245 1 0 %a Informatyzacja procedur celnych / %c Sylwia Naruszewicz, Małgorzata Masłowska.
260 %a Warszawa : %b Difin, %c 2010.
300 %a 237 s. ; %c 23 cm.
650 9 %a Cło %x polityka %z kraje Unii Europejskiej
650 9 %a Programy komputerowe
650 9 %a Cło %x prawo %z kraje Unii Europejskiej
650 9 %a Komputery %x stosowanie %x handel
700 1 # %a Masłowska, Małgorzata.
856 4 # %u https://prolib.wsb.wroclaw.pl/site/recorddetail/1542400050396 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-7641-161-3
999 %b annac (17/02/2010 13:02:44) %d annac (17/02/2010 13:01:06) %r 2010

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Biblioteka:
Biblioteka Uniwersytetu WSB Merito we Wrocławiu
Nr inwentarza:
kp 12720
Sygnatura:
W PRW/CLN
Status:
Dostępna
Położenie:
wypożyczalnia
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies